Vse kategorije

Domov>Novice

Raziskovalec Shan Yang je odšel v Lianyuan Kanglu Biotechnology Co., Ltd. za preiskavo in vodenje

Čas: 2020-07-14 Ogledi: 446

Podpredsednik raziskovalec Shan Yang je 15. marca vodil skupino strokovnjakov Li Gaoyang v Lianyuan Kanglu Biotechnology Co., Ltd. za pregled in vodenje.

Shan Yang in njegova družba sta v spremstvu predsednika podjetja Xiao Yecheng -a in drugih obiskali bazo za sajenje apna v kornjačevini, skladiščenje surovin, proizvodno in predelovalno delavnico ter laboratorij za testiranje in analizo. Na naslednjem simpoziju je predsednik Xiao Yecheng podrobno predstavil načrtovanje podjetja, ekipo talentov, razvoj izdelkov in uspešnost na trgu. Raziskovalec Shan Yang je izrazil hvaležnost za podjetniško zgodovino podjetja, razvojno filozofijo in družbene prispevke ter na kratko predstavil globalni pregled industrije citrusov, pri čemer se je osredotočil na celovito in temeljito analizo proizvodov, tehnologij, trgov in razvojnih trendov celovite uporabe. stranski proizvodi citrusov.

Pogodbenici sta se dogovorili, da bosta izvajali celovito in poglobljeno pragmatično sodelovanje pri načrtovanju in gradnji baz, tehnologiji proizvodnih procesov, oceni kakovosti in varnosti, inovativnih projektnih platformah, oblikovanju in reviziji standardov, raziskavah in razvoju terminalskih izdelkov, usposabljanju talentov itd. prispevati k strategiji oživitve in ciljnemu zmanjševanju revščine ter si prizadevati, da bi podjetje postalo vodilno tehnološko podjetje na področju citrusov.

Poročali so, da je bilo podjetje Lianyuan Kanglu Biological Technology Co., Ltd. ustanovljeno junija 2015. To je prvo kitajsko verižno podjetje v industriji citrusov in največje podjetje za celovito uporabo stranskih proizvodov citrusov na Kitajskem. Proizvaja predvsem citruse flavonoide, pektin in eterična olja. Njegovi derivati ​​in proizvodi se izvažajo na tuje trge, kot so Nemčija, Španija in Izrael.


Vroče kategorije