Vse kategorije

Domov>Novice

Neumorno prizadevanje za inovacije za spodbujanje konkurenčnosti blagovnih znamk.

Čas: 2020-07-10 Ogledi: 361

Podjetje Kang Biotech, ki se nahaja v visokotehnološki coni Loudi v Hunanu, pokriva površino 50 hektarjev in je vložilo 100 milijonov v izgradnjo mednarodne napredne proizvodne linije za užitne sladke okuse in dišave ter vodilne domače proizvodne linije za eterična olja in hidrolate. .

Kang Biotech se osredotoča na raziskave in razvoj funkcionalnih sestavin citrusov. Pridobil je 18 patentov za izume. Je visokotehnološko podjetje v provinci Hunan. Združuje raziskave in razvoj, proizvodnjo in prodajo izvlečkov citrusov. Je farmacevtska, prehrambena, pijača, kozmetika, krma itd. Domači in tuji proizvajalci zagotavljajo visoko kakovostne surovine naravnih rastlinskih izvlečkov. Opravil je certifikat visokotehnološkega podjetja, certifikat košer, certifikat halal, certifikat sistema vodenja kakovosti ISO9001, certifikat sistema upravljanja varnosti hrane ISO22000, certifikat licence za proizvodnjo krme.

Kang Biotech ima center za raziskave in razvoj na skoraj 2,000 kvadratnih metrih. V skupini za raziskave in razvoj so 3 doktorji, 5 magistrov in 10 dodiplomskih študentov; ima veliko sodobnih laboratorijev, kot so soba za mikrobiološko testiranje, soba za spektroskopijo, fizikalna in kemijska soba, soba za vzorce in soba za gojenje. Serija napredne opreme za odkrivanje, kot sta Waters-2695 in Agilent 1220 tekočinski kromatograf visoke ločljivosti; 18 patentov za izume, od katerih je 8 avtoriziranih, vključno s 6 patenti za izume, 2 patenta za uporabne modele; podjetje in Central South University, Hunan Provincial Academy of Agricultural Sciences sta vzpostavila trden odnos tehničnega sodelovanja

Podjetje ima zdaj stranke v več kot 30 državah, vključno z Izraelom, ZDA, Nemčijo, Francijo, Španijo, Švico, Turkmenistanom, Japonsko in Južno Korejo. Vzpostavila je stabilne odnose z mednarodno priznanimi farmacevtskimi in kozmetičnimi podjetji ter desetimi najboljšimi svetovnimi podjetji za dišave in dišave. Sodelovanje, dobava izdelkov primanjkuje. Kot prva domača komercialna proizvodnja NHDC in prvo domače podjetje za razvoj verige industrije citrusov je Kang Biotech odločen postati največje in mednarodno vodilno visokotehnološko podjetje za raziskave in ustvarjanje citrusov.

Vroče kategorije