Vse kategorije

Domov>Novice

Biti vodilna blagovna znamka v kmetijski industriji na Kitajskem

Čas: 2020-07-13 Ogledi: 410

21. julija je Liang Lijian, podžupan mesta Loudi City, vodje ustreznih oddelkov, kot so Urad za civilne zadeve, Občinski urad za znanost in tehnologijo, Občinski urad za gozdarstvo in druge ustrezne službe, obiskal Kang Biotech Co., Ltd. in razišče napredek gradnje projekta zasaditvene baze.

Kang Biotech Co., Ltd. je visokotehnološko zasebno podjetje, specializirano za poglobljene raziskave, proizvodnjo in prodajo izvlečkov citrusovega aurancija ter odlično obvlada celovito uporabo citrusnega arancija za proizvodnjo flavonoidov, pektina, eteričnih olj in drugih tehnologije. Naši glavni izdelki so NHDC (novi hesperidin dihidrokalkon), hesperidin, naringin, apigenin, PMF, eterična olja in drugih sedem izdelkov z visoko dodano vrednostjo, trenutno jih 80% izvažajo v več kot 30 držav in regij, vključno z Evropo, Severno Ameriko, Vzhodna Azija in Avstralija, med katerimi je NHDC na prvem mestu po obsegu izvoza Kitajske.

Trenutno sta v gradnji poslovne stavbe št. 1 in št. 2 nove tovarne Kang Biotech. Glavna struktura obratov št. 3, št. 4 in št. 5 je bila dokončana, vsa oprema številk 5 pa je bila postavljena in poskusna proizvodnja se je začela. Liang Lijian in njegova stranka sta pregledala proizvodno situacijo podjetja, vstopila v skladišče, da bi preverila zaloge surovin, in se pogovarjala z odgovorno osebo podjetja, da bi razumela težave in težave podjetja pri gradnji projekta. Na simpoziju so vodje ustreznih oddelkov občinske oblasti združili svoje funkcije oddelkov, da bi zagotovili vpogled v težave, ki se pojavljajo v procesu gradnje projekta, in izrazili svojo popolno podporo pri gradnji projekta.

Liang Lijian je zahteval, da pristojni občinski oddelki in mesto Lianyuan v celoti podpirajo razvoj podjetja Kang Biotech Co., Ltd. in si prizadevajo zgraditi vodilno kmetijsko podjetje v Loudiju. Kang Biotech Co., Ltd. bi moral še naprej razvijati razvojni zagon, izboljševati razvojno raven in nadaljevati z inovacijami; nenehno širiti kanale financiranja, se povezovati s kapitalskim trgom in tesno povezovati z bankami; nenehno širiti učinkovite trge, izboljšati kakovost izdelkov; še naprej širiti industrijsko verigo, oblikovati dobro sodelovanje z ljudmi pri programih sajenja in recikliranja, da bi zaščitili interese ljudi in dosegli položaj, v katerem bi zmagali vsi; nenehno izboljševati podobo blagovne znamke, izboljševati kakovost in raven izdelkov, pritegniti podjetja, ki kotirajo na borzi, k sodelovanju pri delnicah in povečati prepoznavnost; okrepiti celostni razvoj in ustvariti dober model celostnega razvoja. Mesto Lianyuan mora pripraviti načrte, izbrati dobre točke in dobro opraviti delo pri gradnji zasaditvenih demonstracijskih baz. Ustrezni oddelki bi morali učinkovito obravnavati to vprašanje kot vodilo, opraviti dobro delo v vladnih zadevah, izvajati politike, zagotoviti napredek pri gradnji projektov in podjetjem pomagati dokončati operacijo čim prej.

Vroče kategorije