Vse kategorije

Domov>Izdelki

Izdelki

Kangbiotech se je posvetil razvoju sladila in ojačevalca ali modifikatorja okusa, ki izvira iz grenke pomaranče (latinsko: Citrus Aurantium L.). Ponujamo raztopino arome po meri, ki ustreza različnim končnim izdelkom, pa naj bodo sladki, slani ali pikantni, zlasti za zaviranje neprijetnega okusa in vonja.

Naša strokovna ekipa vam bo ponudila prilagojeno storitev, obiskala in razumela vaše potrebe ter vam vljudno svetovala. Naš cilj je vaš uspeh in povečanje vrednosti vaših izdelkov.

 • hesperidin
  hesperidin

  Naravna fenolna spojina s široko paleto bioloških učinkov. Pomembna surovina za proizvodnjo diosmina.

 • Neohesperidin dihidrokalkon
  Neohesperidin dihidrokalkon

  NHDC je nizkokalorično sladilo, pridobljeno iz grenke pomaranče, s sladkostjo od 1,500 do 1,800-krat več kot saharoza.

 • naringina
  naringina

  Flavonoidni glikozid, ki je v veliki količini v lupini grenivke in pomela; za katero je značilno antioksidativno delovanje, protivnetni učinek, antibakterijske in protivirusne lastnosti.

 • PMF (polimetoksi flavoni)
  PMF (polimetoksi flavoni)

  Skupina flavonoidov, naravno najdenih v lupini citrusov, z glavnimi sestavinami tangeretinom (Tan) in nobiletinom (Nob). Vse več je zanimanja za uporabo PMF v izdelkih za prehrano zaradi njihovih številnih koristi za spodbujanje zdravja.

 • Sestavljeno sladilo
  Sestavljeno sladilo

  Sestavljena sladila z različnimi sladkostmi in okusnimi profili so na voljo profesionalno oblikovana v skladu z zahtevami naših strank.

Vroče kategorije